Creative Common License

Тази страница се поддържа от "КОПИ & ПЕЙСТ" - лидер в поддръжата на страници. Всичко, което четете тук е публикувано с любезното съдействие на Google и Facebook. Да няма после "Мое е", "Не е мое".

Хуморът е ефект, при който способността или качеството на хора, обекти или ситуации поражда чувства на развеселеност и смях у други хора. Терминът включва форма на развлечение или комуникация между хора, която предизвиква такива чувства. 

Чувство за хумор е способността на човек умишлено да създава хумор, както и да разбира такъв предизвикан от други. Степента, до която човек намира определено нещо за хумор, зависи от много фактори, включително географско местоположение, култура, зрялост, ниво на образование и контекст. Например малкитe деца предпочитат клоунада, докато сатирата обикновено разчита повече на разбиране на целта на хумора и затова е насочена повече към по-зряла публика.

Хуморът е широко застъпен в българския фолклор: народните песни, приказките, анекдотите и поговорките. Сред най-известните герои на народните хумористични разкази са българинът Хитър Петър, турчинът Настрадин Ходжа, Тримата глупаци, и др.

За „българска столица на хумора" се счита град Габрово, където през 1972 г. е създаден Домът на хумора и сатирата.

 

Влизането  и четенето в сайта е на собствена отговорност. Екипа не носи отговорност за нанесени материални и морални щети. Всяка прилика с действителни лица и събития е случайна. Отговорността, за това какво четете си е лично и единствено ваша. Съдържанието на сайта се събира от други сайтове със сходна тематика, както правят всички, за да са винаги актуални и забавни. Всички сайтове, от които се копира информация са с лиценз "Creative Common". То и няма с какво друга да са, защото това са текстове, вицове, които са навсякъде и е невъзможно да държиш правата над хумора. Снимките не се редактирани. Освен тези, които сме направили ние. Който си е нашляпал логото, то си остава на тях.

 

Признание-Некомерсиално 4.0 Некомерсиално (CC BY-NC 3.0)  

 

Вие сте свободни да:

Споделяне (обмен) - копирате и разпространявате материали на всякакъв носител и във всякакъв формат

Адаптирате - ремикс, трансформиране и изграждане на материала за всякакви цели, дори и за търговски цели.

Лицензодателят не може да отмени тези свободи, стига да спазвате лицензионните условия.

При следните условия:

Приписване - Трябва да дадете подходящ кредит, да предоставите връзка към лиценза и да посочите дали са направени промени. Вие можете да направите това по всякакъв разумен начин, но по никакъв начин, който  Лицензодателят не одобрява вас или вашата употреба.

Няма допълнителни ограничения - Не можете да прилагате правни термини или технологични мерки, които правно ограничават другите да не правят каквото разреши лицензът.

Бележки:

Не е необходимо да спазвате лиценза за елементи от материала, които са обществено достояние, или когато употребата ви е разрешена от приложимо изключение или ограничение.

Няма гаранции. Лицензът не ви дава всички разрешения, необходими за предназначението ви. Например, други права, като например реклама, поверителност или морални права, могат да ограничат използването на материала.

Виж Creative Commons

support@bezmaitap.com


Ние се грижим за вашите данни и ще използваме бисквитки само, за да подобрим вашето преживяване.
OK, със светла тема OKOK, с тъмна тема тема Декларация за поверителност
!
Сигурни ли сте, че искате да изчистите списъка с любими?
ДАНЕ
ЗАТВОРИ